Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Журнал «Здоровье ребенка» Том 15, №3, 2020

Вернуться к номеру

Науково-практична конференця «COVID-19 та інші інфекційні захворювання у дітей та дорослих. Сучасні аспекти клініки, діагностики, лікування та профілактики»


Резюме

Науково-практична конференця
«COVID-19 та інші інфекційні захворювання у дітей та дорослих.
Сучасні аспекти клініки, діагностики, лікування та профілактики»

14–15 травня 2020 р.

14-15 травня 2020 року за підтримки Української асоціації медичної освіти, Міжнародного благодійного фонду «Видавництво «Сфера», Видавничого дому «Заславський», газети «Новини медицини та фармації», журналів «Актуальна інфектологія» та «Здоров’я дитини», медичного порталу www.mif-ua.com відбулася Науково-практична конференця «COVID-19 та інші інфекційні захворювання у дітей та дорослих. Сучасні аспекти клініки, діагностики, лікування та профілактики».
З доповідями виступили фахівці Української військово-медичної академії, ДУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб імені Л.В. Громашевського НАМН України», Кафедри дитячих інфекційних хвороб Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, Громадської організації «Всеукраїнська асоціація інфекціоністів», Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, Кафедри інфекційних хвороб з епідеміологією, шкірними та венеричними хворобами Тернопільського національного медичного університету ім. І.Я. Горбачевського.
 
Подивитися доповіді можна на на youtube каналі Видивничого дому «Заславський» за посиланням
14.05.2020

 
 
 
15.05.2020

 
 


Вернуться к номеру