Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Журнал «Боль. Суставы. Позвоночник» Том 9, №3, 2019

Вернуться к номеру

Вітаємо з нагородою!

25 квітня 2019 року на засіданні Президії Національної академії наук України було проведено нагородження вчених за кращі наукові дослі–дження.

Премією імені Д.Ф. Чеботарьова 2019 року за цикл робіт «Механізми розвитку, діагностика, профілактика та лікування захворювань кістково-м’язової системи у людей літнього віку» нагороджені доктор медичних наук, керівник відділу Державної установи «Інститут геронтології імені Д.Ф. Чеботарьова НАМН України» Владислав Володимирович Поворознюк та його співробітники — доктор медичних наук, провідний науковий співробітник Державної установи «Інститут геронтології імені Д.Ф. Чеботарьова НАМН України» Наталія Вікторівна Григор’єва та доктор медичних наук, головний науковий співробітник Державної установи «Інститут геронтології імені Д.Ф. Чеботарьова –НАМН України» Наталія Іванівна Дзерович.

Колектив Видавничого дому «Заславський» та редакція журналу «Біль. Суглоби. Хребет» з радістю та гордістю вітає головного редактора журналу Владислава Володимировича Поворознюка, Наталію Вікторівну Григор’єву та Наталію Іванівну Дзерович із цією почесною нагородою. Ми знаємо, що для Вас, шановний Владиславе Володимировичу, ця відзнака Вашої роботи є особливо приємною та важливою — отримана премія носить ім’я Вашого вчителя професора Д.Ф. Чеботарьова. Ми бажаємо Вам та Вашому колективу подальших професійних успіхів, наукових досягнень і нових почесних відзнак Вашої роботи!



Вернуться к номеру