Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Журнал «Боль. Суставы. Позвоночник» 2 (22) 2016

Вернуться к номеру

Вітання від редакції

Статтю опубліковано на с. 5

 

Колектив Видавничого дому «Заславський» вітає президента Української асоціації остеопорозу, керівника відділу клінічної фізіології та патології опорно-рухового апарату ДУ «Інститут геронтології імені Д.Ф. Чеботарьова НАМН України», керівника Українського науково-медичного центру проблем остеопорозу, д.м.н., проф. В.В. Поворознюка з отриманням нагороди Міжнародної асоціації клінічної денситометрії (ISCD) за лідерство та досягнення в цій галузі, урочисте вручення якої відбулося 4 червня 2016 року в м. Голуей (Ірландія)!

Шановний Владиславе Володимировичу! Отримана Вами нагорода — ще один доказ визнання Вас як фахівця світового рівня міжнародною науковою медичною спільнотою. Ми знаємо, що це є дуже важливим не тільки для Вас особисто, але й для Вашого колективу, для Ваших учнів та для української медичної науки. Ми переконані, що саме такі події підвищують рейтинг нашої країни в очах світової громадськості.
Ми бажаємо Вам і Вашій команді не зупинятися на досягнутому, підкорювати нові професійні вершини та отримувати задоволення від усього, що Ви робите!


Вернуться к номеру