Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Журнал «Боль. Суставы. Позвоночник» 4 (20) 2015

Вернуться к номеру

19-21 октября 2016 в г. Киеве состоится VI Национальный конгресс геронтологов и гериатров Украины

Статтю опубліковано на с. 58

 

Національна академія медичних наук України

Міністерство охорони здоров’я України
Наукове медичне товариство геронтологів і геріатрів України
ДУ «Інститут геронтології ім. Д.Ф. Чеботарьова НАМН України»
 
19–21 жовтня 2016 р. у м. Києві відбудеться VI Національний конгрес геронтологів і геріатрів України
 
Робота конгресу проходитиме у вигляді пленарних засідань, симпозіумів, секційних засідань та стендових доповідей.
 
Офіційні мови конгресу — українська, російська, англійська.
 
Основні питання, які планується розглянути: молекулярно-генетичні механізми старіння; нейрогуморальні механізми старіння; стрес і вік, особливості реакції на стресові впливи, шляхи підвищення стійкості до стресу в старості; вікові зміни фізіологічних систем при старінні, механізми розвитку патології, залежної від віку; прискорене старіння, маркери старіння, біологічний і функціональний вік; розробка й вивчення ефективності геропротекторів, профілактика захворювань, залежних від віку; медико-демографічні та соціально-економічні проблеми старіння населення; медична, трудова й соціальна реабілітація людей старшого віку; медико-соціальна допомога населенню старшого віку; рухова активність і старіння; імунітет та імунопатологія в старості; нейропсихологічні аспекти старіння; нейродегенеративні захворювання ЦНС; синдром м’якого когнітивного зниження та депресія в людей літнього віку; когнітивні функції та персоналістичні особливості; деменція; мікроциркуляція та реологічні властивості крові при старінні й патології; захворювання венозної системи в похилому віці; атеротромбози, тромбози, тромбоемболії в геріатричній практиці; патологія нирок у людей старшого віку; старіння й захворювання системи кровотворення; остеопороз і старіння; ревматичні захворювання та вік; захворювання опорно-рухового апарату та вік; хірургія та урологія в геріатрії; проблеми геріатричної стоматології; офтальмологія та оториноларингологія в геріатрії; старіння та ендокринна патологія; менопауза та старіння жінки; андропауза та старіння чоловіка; онкологічні проблеми в геріатрії; геріатрична фармакологія; немедикаментозні методи впливу на старіючий організм.
Тези слід подавати в електронному вигляді, обсяг тез не повинен перевищувати одну сторінку машинопису через 1,5 інтервалу (шрифт Times New Roman, розмір 12, без переносів). Заголовок тез друкують великими літерами, з нового рядка — ініціали та прізвища авторів; прізвище доповідача підкреслити; в наступному рядку — назва закладу, місто. Структура тез: вступ; мета; матеріал і методи дослідження; результати; висновки.
Тези (разом із сканованою копією про оплату видавничих витрат — 100 грн) слід надсилати на адресу секретаріату електронною поштою. При відсутності листа — підтвердження про отримання тез протягом 5 днів просимо зв’язатись із секретаріатом за телефоном. При неможливості надсилання тез електронною поштою вони можуть бути надіслані в розгорнутому вигляді в конверті форматом А4. До друкованих матеріалів обов’язково додається диск із текстом у редакторі Word та квитанція про сплату внеску на видавничі витрати. Кінцевий термін подання тез — 1 червня 2016 р.

Адреса секретаріату: Григор’єва Н.В.
ДУ «Інститут геронтології ім. Д.Ф. Чеботарьова НАМН України»,
вул. Вишгородська, 67, м. Київ, 04114, Україна.
Телефони: (044) 430-41-74; 254-05-50; 430-40-68.
Факс: (044) 430-41-74; 432-99-56.
Електронна пошта: Crystal_ng@ukr.net


Вернуться к номеру