Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Журнал «Почки» 1 (11) 2015

Вернуться к номеру

Шановні колеги!

Статья опубликована на с. 106

Щорічна нефрологічна академія REENA 8th планувалась до проведення у вересні 2014 року. Як ви знаєте, вона успішно відбулася, але в скороченому українському форматі 12 вересня 2014 р. в Києві (www.nephrology.kiev.ua). Проте була домовленість щодо перенесення академії на 11 вересня 2015 року. На жаль, ми отримали листа такого змісту.

Dear Prof. Ivanov,

The ERA-EDTA Officers and the Chair of ERA-EDTA Committee for CME activities considered the matter of your proposed CME course (REENA 2015).

They feel that, given the recent events and still uncertain political situation in Ukraine, it is not possible for ERA-EDTA approved speakers to be included in the scientific programme of your event.

For this reason, the ERA-EDTA cannot grant the promised support under these unfortunate circumstances.

As already announced in the past, the course will be included as soon as the political state of affairs in Ukraine resolves and the security situation improves to host faculty speakers and course participants.

Шановний професоре Іванов!

Комітет ERA-EDTA і голова ERA-EDTA комітету з діяльності CME розглянули питання про проведення курсу CME (REENA 2015).

Враховуючи останні події та невизначену політичну ситуацію в Україні, ERA-EDTA не може включити доповідачів до наукової програми заходу.

З цієї причини ERA-EDTA не може надати обіцяну підтримку заходу в цих сумних обставинах.

Як вже було оголошено в минулому, згаданий курс буде включений у план CME ERA-EDTA, щойно політичний стан в Україні стабілізується.

З цього приводу інформуємо вас, що 11 вересня 2015 року REENA буде проведено без участі офіційних представників комітету CME ERA-EDTA і не буде розглядатися як офіційний курс ERA-EDTA. Зі свого боку ми зробимо все можливе, щоб захід відбувся у зручному для вас форматі і був, як завжди, наповнений корисною практичною і змістовною науковою інформацією.

Запрошуємо вас до участі в REENA 11 вересня 2015 року в Києві.  



Вернуться к номеру