Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Журнал "Гастроэнтерология" 1 (55) 2015

Вернуться к номеру

Чим запам’ятається Міжнародний медичний форум гастроентерологам?

Статья опубликована на с. 109

Приєднуйтесь 15–17 квітня 2015 року до роботи головного заходу галузі охорони здоров’я України — VI Міжнародного медичного форуму «Інновації в медицині — здоров’я нації». Форум щорічно проходить у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» і на три дні стає визнаною в медичному товаристві платформою для підвищення кваліфікації, обміну досвідом із колегами та лікарями суміжних спеціальностей. Останні результати своєї роботи, інновації та відкриття, сучасні методи діагностики та лікування поширених захворювань органів шлунково-кишкового тракту представлять провідні лікарі-гастроентерологи.

Форум проходить за підтримки Президента України та під патронатом Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я. Офіційна підтримка — КМУ, МОЗ України, Держлікслужба, КМДА. Організатори — НАМН України, НМАПО ім. П.Л. Шупика, компанія LMT.

Традиційно у рамках Форуму відбудеться IV Міжнародний медичний конгрес «Впровадження сучасних досягнень медичної науки в практику охорони здоров’я України», який внесено до «Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться в 2015 році», затвердженого МОЗ і НАМН України (розділ «Конгреси», № 3).

Співорганізаторами Конгресу виступають 26 установ НАМН України, 16 кафедр НМАПО ім. П.Л. Шупика, профільні установи МОЗ України, українські та зарубіжні медичні та фармацевтичні асоціації, вищі медичні навчальні заклади, заклади післядипломної освіти.

Наприклад, цього року ДУ «Інститут гастроентерології НАМН України» проведе науково-практичну конференцію «Проблеми діагностики та лікування хвороб органів травлення». До участі запрошуються гастроентерологи, панкреатологи, терапевти, лікарі загальної практики — сімейної медицини, хірурги, лікарі ультразвукової діагностики, ендоскопісти.

Конференція буде зосереджена на проблемних питаннях етіології, патогенезу та клінічного перебігу поширених, тяжких і соціально значущих гастроентерологічних захворювань. Також на порядку денному обговорення новітніх методів діагностики, лікування і реабілітації гастроентерологічних хворих.

Мета заходу — використовуючи міждисциплінарну основу Форуму, об’єднати зусилля кількох медичних спеціальностей для досягнення узгоджених дій при подоланні хронічних захворювань органів травлення та їх ускладнень, а також прискорити впровадження новітніх технологій у практику охорони здоров’я України.

На увагу заслуговує науково-практична конференція «Проблеми профілактики неінфекційних захворювань і шляхи їх вирішення», яку організовує ДУ «Національний інститут терапії імені Л.Т. Малої НАМН України». У рамках конференції будуть розглянуті питання зв’язку кишкової мікробіоти з ризиком розвитку метаболічних порушень.

Можливості Форуму на цьому не закінчуються. Завдяки міждисциплінарному підходу до формування науково-практичної програми Конгресу кожен фахівець неодмінно знайде щось для себе з-понад 60 науково-практичних заходів, зможе поспілкуватися з колегами із суміжних спеціальностей. Форум охоплює понад 100 медичних спеціальностей. Кожен учасник науково-практичних заходів Конгресу отримає сертифікат про підвищення кваліфікації.

Форум славиться комплексним підходом до проведення заходів. Саме тому Конгрес проходить на одній платформі з найбільшими в Україні спеціалізованими виставками — Міжнародною виставкою охорони здоров’я MEDICAEXPO та Міжнародною фармацевтичною виставкою PHARMAEXPO. Експозиційна частина має практичну спрямованість і доповнює науково-практичні заходи, що дозволяє вченим, практикуючим лікарям ознайомитися з новітнім медичним обладнанням, медичним інструментарієм, фармацевтичною продукцією, поповнити свої знання, розширити професійні контакти.

Участь у всіх заходах Форуму безкоштовна за умови реєстрації на офіційному веб-сайті: www.medforum.in.ua

Увага! У науково-практичній програмі Конгресу можливі зміни та доповнення!

Приєднуйтесь до лідерів галузі охорони здоров’я на VI Міжнародному медичному форумі «Інновації в медицині — здоров’я нації» 15–17 квітня 2015 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (Україна, м. Київ, вул. Салютна, 2б)!

 

Додаткова інформація

З питань участі у виставках:

Тел.: +380 (44) 526–93–09, 526–92–97

E–mail: med@lmt.kiev.ua

З питань участі у Конгресі:

Тел.: +380 (44) 526–92–89, 361–07–21

E–mail: congress@medforum.in.ua  



Вернуться к номеру