Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



Всесвітній день боротьби із запальними захворюваннями кишечника
день перший
день другий

Коморбідний ендокринологічний пацієнт

Всесвітній день боротьби із запальними захворюваннями кишечника
день перший
день другий

Коморбідний ендокринологічний пацієнт

Международный эндокринологический журнал 1(1) 2005

Вернуться к номеру

Шановні читачі!

Сучасна ендокринологія — це галузь науки, що бурхливо розвивається, і особлива ділянка охорони здоров''я, що базується на досягненнях біотехнології, генетики, імунології. Вона органічно пов''язана з кардіологією та неврологією, офтальмологією, гастроентерологією, нефрологією й багатьма іншими пріоритетними напрямками медицини.

Тому на сторінках нового журналу будуть відображені сучасні досягнення як фундаментальної, так і практичної ендокринології, думки вчених, практичних лікарів, хворих з ендокринопатіями, органів охорони здоров''я.

Одним із наших завдань буде об''єктивний аналіз стану допомоги хворим з ендокринною патологією в різних регіонах України та світу, надання інформації про медикаментозне забезпечення, нові методи та засоби лікування й профілактики ендокринопатій, про досягнення світової ендокринології. Читачі знайдуть найновіші дані стосовно етіології та патогенезу ендокринних захворювань, сучасних методів і засобів лікування та профілактики. Поряд із оригінальними статтями провідні спеціалісти з різних країн світу будуть публікувати тематичні огляди, лекції. Планується також спеціальний розділ коротких реферативних повідомлень з вітчизняних та зарубіжних журналів.

Випуск журналу планується щоквартально з адресним розсиланням, а його успіх залежить від спільних зусиль усіх, хто зацікавлений у вирішенні головного нашого завдання — підвищення якості життя хворих з ендокринопатіями.

Ми розраховуємо на співпрацю та допомогу вчених, лікарів-спеціалістів, працівників різних міністерств і відомств, фондів і страхових компаній, наших пацієнтів, представників фармацевтичних компаній. Чекаємо на ваші зауваження, пропозиції, прохання. Жодне послання наших читачів не залишиться без відповіді.

Ми впевнені в успіху! Розпочинаємо!

Із повагою,
головний редактор
«Міжнародного ендокринологічного журналу»
професор Володимир Іванович Паньків


Список литературы



Вернуться к номеру