Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



UkraineNeuroGlobal


UkraineNeuroGlobal

Международный неврологический журнал 6 (28) 2009

Вернуться к номеру

Вітаємо з ювілеєм Кирилову Людмилу Григорівну!

Кирилова Людмила Григорівна народилася у м. Дніпропетровську 4 жовтня.

У 1974 році вона закінчила педіатричний факультет Київського медичного інституту ім. О.О. Богомольця. Після закінчення вузу і до сьогодні працює в ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології АМН України», з 2006 року є науковим керівником відділення психоневрології для дітей перших років життя з перинатальними ураженнями нервової системи.

З перших років трудової діяльності в інституті Л.Г. Кирилова займається науковими дослідженнями у напрямку профілактики і лікування перинатальних уражень центральної нервової системи у дітей. Людмила Григорівна є ученицею, продовжувачем наукових ідей першого дитячого невролога МОЗ УРСР д.м.н. Р.Н. Гершман.

У 2006 році Л.Г. Кирилова захистила дисертацію на ступінь доктора медичних наук за темою «Рання діагностика, профілактика, лікування, реабілітація пре­ і перинатальних порушень центральної нервової системи у дітей», ставши першим нейропедіатром України.

Людмила Григорівна Кирилова має біля 200 наукових робіт, під її керівництвом сьогодні виконуються 4 кандидатські дисертації.

Редакція «Міжнародного неврологічного журналу» вітає Людмилу Григорівну зі славним ювілеєм! Бажаємо здоров’я, втілення творчих ідей, достойних учнів! Знаючи Вашу доброзичливість, чуйність, професіоналізм, компетентність, ми впевнені, що задумані Вами творчі плани здійсняться!



Вернуться к номеру